24 December 2010

Angan - Angan Mat Jenin

well lama dah tak postkan post yang terbaru..owh yer bagi follower yang ke - 25 tu harap anda bersabar yer anda kompem dapat hadiah yang di postkan bagi memperingatkan yang anda merupakan orang bertuah.  so campaign nie sentiasa bejalan.. sila tinggalkan alamat mel anda supaya hadiah dapat diposkan ke rumha anda. TQ.

Berbalik ke tajuk diatas...angan - angan mat jenin..sapa kata kita tak perlu berangan nakkan sesuatu. saya sendiri berangan dari dulu lagi dan akhirnya tercapai...nak tahu apa yang saya angankan tu??? saya nak belajar sampai dapat degree..so dengan gembira rasa dihati  at last tauke dapat juga menghabiskan degree tauke..perrgghhh lama betul nak habiskan tapi berbaloi-baloi tau..

berangan kena pada tempatnya, kita berangan pada perkara yang mustahil hendak di achievekan. segala angan anda merupakan pemangkin dan motivasi dii yang amat bagus & mendorong kita supaya bergerak lebih kehadapan untuk mengapai harapan & niat yang telah ditanam dalam hati korang semua.. so tauke nak ucapkan selamat maju jaya bagi korang tok mencapai apa yang korang angan kan..

dan tauke nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI KRISMAS DAN SELAMAT TAHUN BARU kepada semua bloggers & 4 strawbery buat yang terbaik tau..xoxoxo

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites